Put and take sø med udstyret i orden!

Derfor sørger vi altid for at vores faciliteter lever op til folks forventninger.

Vores mange lystfiskere skal have mulighed for at rense deres fangst inden det slæbes med hjem. Vores bord rengøres hver dag og skraldespanden tømmes, for at opretholde en god hygiejne og orden. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan lide at komme her, og at de ved, at der er styr på tingene.

Skulle der være regnvejr og blæst, så har vi også skure med bænke ved hver af vores søer. Selvom der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning, så er det alligevel rart at kunne stå lidt i læ. Det danske vejr er ikke altid til at regne med!

Vi har også placeret så mange bænke som muligt rundt om alle søerne. Der skal være mulighed for at stille sit fiskegrej, køletaske, madpakke og hvad der ellers slæbes med. I er velkomne til at tage dug, mad, grill og drikkevarer med og lave en heldags aktivitet ud af det. Det har vi mange familier der benytter sig af, og det er super hyggeligt.

Vores toilet er at finde i det sorte skur, på den anden side af vores lille bro.

En naturskøn attraktion midt i Østjylland

Hvad er en fisketur uden fiskegrej?

Du behøves ikke at have en helt masse forstand på fiskegrej og teknik. Hos Lundum Lystfiskersø kan du leje fiskestang og madding, hvis du ikke har i forvejen. Læs mere om vores priser her.

I behøves heller ikke at købe fiskekort til alle mand. Her betaler man pr. fiskestang, der er i søen, og hvis man hellere vil sidde og nyde de flotte omgivelser, så kan man gå en tur rundt i området eller bare holde øje med børnene fra en af bænkene. Du kan læse mere om vores regler her.

Har man slet ikke lyst til at fiske, så stedet stadig et dejligt afslappende sted, hvor man nyde de naturskønne omgivelser. Absolut en af Østjyllands flotteste attraktioner.

Desuden har vi fritgående får i baghaven, så hvis man trænger til et afbræk, så kan man gå op og hilse på fårene. De er som regel ret fotogene, så hiv endelig din selfiestang frem.

Put and take søer til enhver smag

Hos Lundum Lystfiskersø sørger vi for, at der er noget for alle.

Til lystfiskeren har vi to store søer, hvor der kan fiskes med flue, spænder eller hvad man nu kunne ønske sig. Voksensøerne kan du læse mere om her.

Til familien som vil på en billig udflugt, har vi to forskellige søer. Vi har en familiesø i pæn størrelse og vi har netop lavet en helt ny børnesø, hvor der stort set er garanti for at fange en fisk. Du kan læse mere om søerne her.

Der er altså rig mulighed for at fiske hos Lundum Lystfiskersø, om du er en garvet lystfisker eller en familie, som gerne vil have at sikkerheden er i orden, og at ungerne kan få en god oplevelse, når de er her.

Kunne du tænke dig at leje nogle af vores søer til en firmaudflugt eller måske en konkurrence? Læs mere om dine muligheder, hvad enten det er institution eller virksomhed.