Lundum Lystfiskersø’s værdier

Det er vigtigt at have regler og retningslinjer, men vi tror også på, at det er vigtigt for en virksomhed der favner bredt, at have sine værdier på plads.

Derfor har vi valgt, at beskrive hvilke værdier der er vigtige for os, og som er med til at gøre dette sted, til et rart sted at komme for alle mand. 

  • Respektér hinanden. Vores søer henvender sig både til den erfarne og til børnefamilier. Mange fisker for at få koblet af i hverdagen, og kan altså ikke lide, hvis børn løber skrigende rundt imens der fumles med fluestangen. Omvendt skal der også være plads til at børn kan hygge sig og lære værdierne i at fiske. Derfor er det bedre at hjælpe dem, hvis du kan se de har brug for det. Respektér hinanden, det er nu en gang rarest for alle.

  • Tillid er vigtigt for os. Vi stoler på vores kunder og det betyder også, at vi ikke vil gå og holde øje med jer hele tiden. Vi gør meget for at folk fanger fisk, når de er her, og håber selvfølgelig at folk med glæde husker at betale, når de er her.

  • Godt humør. Vi vil gerne gøre det til en god oplevelse, når man besøger vores sø, derfor smiler vi altid og hilser på hinanden. Vi er glade, når I er glade og mange gange kræver det ikke mere end et smil, så det sørger vi altid for at I får! Det er inkluderet i prisen!

  • God humor. Det siger sig selv, at med en vestjyde og en nordjyde bag roret ved denne lille perle, så bliver det ikke mere jysk. Vi sætter pris på et godt grin og en god vittig bemærkning i ny og næ. Så slyng du bare en kæk bemærkning til Jespers blå overalls, han kan ta’ det!