Børnesøen

Vi har netop lavet en helt ny børnesø i 2017.

Børnesøen har en tilpas lille størrelse, hvor det er nemt at holde overblik over dine børn. Men vigtigst af alt, så kan vi love fangstgaranti. Skulle barnet imod forventning ikke have fanget en fisk inden for fiskekortes tid, så må i fiske videre indtil de har fanget en fisk.

Vi har stopfyldt søen med fisk, så børnene kan få sig en rigtig god oplevelse. Der er ikke noget bedre end at se stoltheden i børnenes ansigt, når de har fanget en fisk. Vi ønsker derfor altid, at børnene fanger noget, når de ude og fiske hos os.

Vi har sørget for en stor variation af fisk i søen, og har ekstra mange guldørreder i søen, da vi kan se, at børnene er ekstra begejstret for fisken med de flotte gyldne farver. Du kan læse mere om hvilke fisk vi har i søerne her.

Loading...
Loading...

Familiesøen

Vores familiesø er for alle, og har en forholdsvis lille størrelse. Her må du maximum fange 2 fisk, til gengæld er der ret gode chancer for at få noget på krogen.

Søen har en overskuelig størrelse ift. at holde øje med sine unger. Sikkerheden er vigtig for os, og det ved vi også, at den er for jer. Vores børn er jo det mest dyrebare vi har, så vi skal passe godt på dem!

Men har du ikke haft heldet med dig ved vores to store søer, så er velkommen til at kaste snøren ud i vores familiesø. Der skal jo gerne en fisk på krogen inden dagen er omme, så løber tålmodighed op på de øvrige søer, så hop endelig ned til familiesøen.

Vi har 4 forskellige typer ørreder i søen, som du kan læse mere om her.

Voksensøerne

Lundum Lystfiskersø har to søer dedikeret til lystfiskere og hvem end der skulle have lyst til at kaste snøren ud på lidt dybere vand.

Der må max fanges 8 fisk pr. person pr. dag, incl. 2 fisk i familiesøen.

Her er der mulighed for fluefiskeri, hvis man er til den slags. Men vil du fiske med prop eller spænder, så er det naturligvis helt op til dig. Vi blander os ikke hvordan du bedst kan fange fisk, vi sørger bare for at der altid er rigeligt med fisk i søerne. Det skal jo være sjovt at fiske, og det er det som regel, når man fanger noget!

Vi lukker i gennemsnit 1 ton fisk ud om måneden i søerne, og gerne mere, hvis der er mange gæster. Vi holder altid øje med antallet af gæster på dagen, så vi kan justere med antallet af fisk der lukkes ud i søerne.

Vi har fire forskellige typer ørreder, vi lukker ud i søerne. Du kan læse mere om fiskene her.

Loading...